Kertépítés

Kertépítés


A kert tervezésétől a megvalósulásáig


1. Ön elhatározza,

hogy az építkezés befejezéséhez közeledve a szép ház mellé harmónikus kertet is szeretne, illetve a már meglévő kerten változtatna, ezért megkeres minket, hogy segítsünk elképzeléseinek megvalósításában.

2. Mi egy-két napon belül

felkeressük otthonában, felmérjük a terület adottságait és az ön igényeit, tájékozatjuk a kertépítés olyan lehetőségeiről, melyekre talán nem is gondolt, és akár le is beszéljük olyan kerti ötletekről, amelyeket nem tartunk praktikusnak vagy dekoratívnak az adott körülmények között. Tesszük ezt azért, hogy közös együttműködésünk eredményeként olyan kert születhessen meg, ami az ön és családja kikapcsolódását maximálisan kiszolgálja.

3. Ezután egy tervet készítünk

az elképzeléseinkről, mely tartalmazza a szükséges tereprendezést, lépcsőket, burkolatokat, támfalakat, sziklakertet. Felvázoljuk a telepítendő növényeket, megrajzoljuk az ágyásokat, és igény szerint az öntözőrendszert is megtervezzük. Ezt bemutatjuk önnek, átbeszéljük, ha kell, változtatunk és létrehozzuk a végső változatot.

4. A következő lépés az árajánlat,

melyet mindig úgy állítunk össze, hogy a lehető legrészletesebb információkat adjon a kertépítés költségeiről. Ez alapján minden munkafolyamat anyag- és munkadíj-szükséglete könnyen követhető.

5. Ezután kezdődik a kertépítés kivitelezése

Ennek során a határidők betartását, az igényes anyagok felhasználását a gyors, tiszta, precíz munka mellett és az ügyféllel fenntartott folyamatos konzultációt tartjuk a legfontosabbnak.

6. Az elkészült kertben a beépített anyagokra és az elvégzett munkára 1 éves garanciát vállalunk.

Füvesítés árai


Tájékoztató árak a magvetéses füvesítésről és a gyepszőnyegezésről.

Ha kérdése lenne a kertépítésről, vagy ingyenes felmérést és árajánlatot szeretne, keressen meg minket telefonon vagy e-mailen!